суббота, 9 февраля 2013 г.

тестування та анкетування батьків обдарованих дітей

    Лютий 2013    »ПнВтСрЧтПтСбНд 

Матерали повинн бути намальован вд руки на ватман формату А4. Переможц конкурсу будуть нагороджен дипломами та цнними подарунками.

З метою формування свдомого профсплкового членства серед молод, та продовжуючи практику проведення профсплкових урокв (тема 2013 – «В дност наша сила»), оголошено конкурс малюнкв «Профсплка очима юних». Роботи приймаються до 1.04.13 за адресою вул. Володимирська 57, каб.30 (Будинок Вчителя). Тел.: 235-03-64.

У рамках проведення Року дитячо творчост, КМОППОНУ оголошу конкурс на кращий малюнок «Вчителько моя» серед учнв м. Кива. Чекамо на Ваш твори до кнця квтня. Детальну нформацю читайте в ¶В «ґднсть» за счень. Тел.: 235-03-64.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам либо войти на сайт под своим именем.

¶нш матерали з теми:

За словами начальника головного управлння освти КМДА Лл Гриневич, упровадження тако програми у школах необхдно дтям. А ось батьки до де ставляться з побоюванням. "У 7-рчному вц дитина слабко уявля, що вона хоче вд життя. До того ж, якщо в дитини талант до танцв, це не означа, що вона повинна тльки танцювати. Вона зобов'язана вчити математику, лтературу й нш предмети. ¶накше наш ген будуть малоосвченими. Цього допустити не можна", - упевнена мама 7-рчно Наст Наталя Чечетова.

За словами старшого наукового спвробтника вддлу порвняльно педагогки та мжнародного спвробтництва нституту Максима Гальченка, програма успшно д в США та багатьох кранах ґвропи. "Примром, 12-лтнй хлопчик у США погано говорив англйською, був згом. На одному з урокв вн побачив бумеранг  дуже зацкавився ним. Псля цього з ним почав займатись фахвець з аеродинамки. У пдсумку в себе на кухн хлопчик створив аеродинамчну трубу, а вже в 14 рокв удосконалив крило лтака, що дозволя заощаджувати до 40 % пального при зльот. У той же час я знаю двчинку, яка у 8 рокв дуже любила дивитись, як мама готу. Вона почала удосконалювати рецепти та до 10 рокв видала книгу з 280-ю рецептами, що стала бестселером. Наша програма спрямована саме на те, щоби зрозумти, яким талантом волод дитина", - розповда вн.

За його словами, подбна система необхдна, адже вона спрямована на те, щоб дитина змогла знайти сво мсце в житт. Програма, по сут, складаться з спвбесди та тестування школярв починаючи з молодших класв. "Головне запитання, що буде ставитися школяру пд час спвбесди: що його цкавить бльше за все? А вже вд цього треба вдштовхуватися, продумуючи його систему освти. Це не означа, що якщо дитин подобаться малювання, вона не буде вчити нш предмети. Просто велику частину часу школяр буде займатись тим, що йому подобаться", - розповда Камишин.

З початком нового навчального року в укранських школах почнуть упроваджувати програму з визначення та розвитку обдарованих дтей. Про це розповв директор ¶нституту обдарованих дтей Академ педагогчних наук Володимир Камишин.

  |  Категоря: »

За допомогою спвбесд  теств визначать обдарованих дтей, щоб розвити х таланти

» » » За допомогою спвбесд  теств визначать обдарованих дтей, щоб розвити х таланти

Завантаження. Зачекайте, будь-ласка...

За допомогою спвбесд  теств визначать обдарованих дтей, щоб розвити х таланти » Кивська мська органзаця Профсплки працвникв освти  науки Украни

Комментариев нет:

Отправить комментарий